Guides

What to do this summer

Det er 800 grader i Danmark lige pt, MEN hvad skal man bruge sin sommer på? Jeg har fundet på lidt ideér her. Lidt sent indlæg, but better late than never. Enjoy!

 

Tag på stranden:

Sikker vinder med det danske vejr! Også er det heller ikke for koldt at bade lige nu for os, der er kuldeskær, haha. Her er nogle sommer items, der passer perfekt til stranden. Og efterfølgende nogle ideer til, hvad du kan lytte til, når du alligevel ligger og steger på stranden.

 

Lyserød bikini / HER og HER   Solbriller / HER   Badedragt / HER   Kimono / HER   Lyserød sandal / HER   Sort sandal / HER   Net / HER   Gul kimono / HER   Hvid bikini / HER og HER

 

Lytte til podcast:

Fries before Guys: Den podcast jeg lytter allermest til, hvor man lytter til samtaler mellem Nanna og Josefine, som snakker om kærlighed, venskab, sex, feminisme og meget andet.

Harry Pottcast: Nanna og Amalie diskuterer alle kapitlerne i Harry Potter bøgerne og lige nu er de igang med Hemmelighedernes Kammer. De kommer ind på fan-teorier, egne teorier, filmene samt bøgerne. Og når man er kæmpe HP fan som mig, så er den lige i øjet!

Third Ear: Er en podcast med en masse sande fortællinger. Jeg kan især anbefale “Pigen med den tunge kuffert”, der handler om en pige, der stjæler identiteter og snyder andre mennesker.

 

Tag til festival/Grøn Koncert/Fredags Rock osv:

Wuuuhu, festival feeling! Selv skal jeg ikke på festival, men Grøn Koncert i Næstved og Fredags Rock skal jeg helt klart også til! Og det glæder jeg mig super meget til! Her ser du programmet:

(Fredags Rock)

 

Drive-in bio:

Drive-in bio skal helt klart prøves. Der ligger en i Lyng som viser: Mamma Mia! Here we go again / Skyskraber / Jurassic World: Fallen Kingdom. Jeg har allerede set Jurassic World, som i øvrigt er virkelig fed!!, så det er nok Mamma Mia, jeg kommer til at køre efter. Men helt klart et must her til sommer!

 

Lej en båd:

Man kan leje både inde ved Fisketorvet i København, hvor man så kan sejle rundt i kanalerne. Det er så super hyggeligt, og nu når vejret er så godt, så er det super nemt at blive kølet ned ved at bade fra båden (ved faktisk ikke om man må det, men det har jeg altså gjort, haha). Det koster mellem 200kr-300kr i timen, men helt klart pengene værd. Så kan man også holde picnic på vandet!

 

Håber I kunne bruge mine ideér. Jeg skal i hvert fald selv ud og lave noget af ovenstående!

8 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *