Me

The best and the worst

Affiliate links: Jakke / HER   Sko / HER 

 

De fleste af jer kender mig nok fra TV. Jeg var også længe på skærmen. MEN jeg har nu oplevet, hvordan det er at være et genkendt ansigt på gaden, og jeg synes lige, at jeg ville dele de 5 bedste oplevelser og de 5 værste. Enjoy!

 

BEDSTE

 1. Da en pige begyndte at græde glædestårer, da hun så mig, og derefter fortalte mig, at hun så op til mig – kæmpe boost til mig, havde jeg ikke regnet med at opleve!
 2. Da et ældre par ventede foran Rema1000 på, at Lenny og jeg var færdige med at handle, fordi deres børnebørn havde sagt, at de lige havde set os. De fulgte med på skærmen hver aften og heppede på os. Også blev vi inviteret på kaffe – desværre havde vi travlt.
 3. Da jeg crowd surfede på en masse unge mennesker på et barjob i Jylland – sjoveste nogensinde!
 4. Da nogen vildt seje personer, jeg har fulgt længe med i, skrev til mig – virkelig mind blowing at de ved, hvem lille mig er (jeg synes, at det er vildt – andre jeg har fortalt det, synes det ikke, haha)
 5. Generelt bare alle de gange, hvor I sagde, at I heppede på mig og gav krammere!

 

VÆRSTE

 1. Det er desværre sket mere end én gang, men: De gange jeg er blevet fulgt efter i længere tid i blandt andet butikker, gyder og enkelte gange sen, sen aften, hvor det er f*cking creepy at gå alene.
 2. Da en lille gruppe fulgte efter Lenny, Jonas, Tobias og mig over hele Islands Brygge og gik og facetimede deres venner, råbte af os, stak deres telefoner op i ansigtet på os og ville generelt bare ikke lade os være. Det var virkelig grænseoverskridende og respektløst, at de ikke stoppede, da vi faktisk sagde STOP.
 3. De få påtrængende personer på natklubber, der ikke kan holde fingrene for sig selv – selv efter jeg har bedt dem om at lade mig være.
 4. De 7 hate-beskeder jeg har modtaget i min indbakke. Ja, jeg tæller, hvor mange hate-beskeder jeg har fået. Nej, de var faktisk ikke slemme, men jeg kunne ikke komme på flere ting i den her kategori, haha

 

Follow my blog with Bloglovin

2 Comments

 • Kirstine Apel

  Jeg bliver helt forarget over hvordan mennesker kan opføre sig nogengange
  Det er slet ikke ok bare fordi i er kendte ansigter at være så respektløs

  Det er til gengæld fedt med de positive oplevelser

  Endnu en fedt indlæg Nadja, tak fordi du åbner op ✌️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *