Love,  Tell me more

Tell me more / LENNY

Foto af Janus Nielsen

 

Lenny om mig:

 

Beskriv Nadja med 3 ord

Smuk, intelligent, irriterende.

 

Hvad var dit førstehåndsindtryk af Nadja?

At hun var en arrogant smartass, fordi hun bare stod og stirrede på mig.

 

Vil du have børn med Nadja?

Ja. Jeg vil rigtig gerne have børn, men vi er begge et sted i vores liv, hvor det ikke kan lade sig gøre uden at lægge alt andet på hylden.

 

Hvad er det bedste ved Nadja?

Hendes grin! Og at hun er modsat mig og ikke går op i penge og økonomi, men i stedet familie og kærlighed.

 

Hvad er det værste ved Nadja?

Hvis Nadja får en ide om at skulle gøre et eller andet, så er hun ikke til at få kontakt til, indtil hun har gjort det. Og så kan hun være virkelig hysterisk.

 

Hvad er Nadjas dårligste vane?

Hun slapper aldrig helt af. Hun stresser sig selv helt hjernedødt. 

 

Kan du mærke aldersforskellen på 11 år?

Ja. Jeg er meget stille og rolig og tænker: “Det ordner vi i morgen”, hvor Nadja vil ordne tingene nu og her. Jeg ved, at man dør ikke, hvis man ikke får ordnet det i dag. Hun er mere energisk end mig. OG alle mine y-film er før Nadja blev født.

 

Har det ændret dit forhold til Nadja, at I er flyttet sammen?

Der er mere ro på nu, synes jeg.

 

Bliver dig og Nadja nogengange uvenner derhjemme?

Vi bliver ikke uvenner, men vi diskuterer nogen gange om alt muligt lort, og hvis vi ikke kan blive enige, så sætter vi pause på skænderiet og snakker sammen igen, når vi er faldet ned.

 

Foto af Janus Nielsen

 

Mig om Lenny:

 

Beskriv Lenny med 3 ord

Sjov, kærlig, temperamentsfuld.

 

Hvad var dit førstehåndsindtryk af Lenny?

At han var en stor, farlig mand, som jeg virkelig ikke skulle pisse af. Turde derfor ikke rigtig sige noget til ham. Primært havde jeg det førstehåndsindtryk, fordi jeg har en gammel idé i mit hoved om, at hvis man er monster tatoveret med store arme, så er man altså en bandit haha. Men det passer jo langt fra på alle.

 

Vil du have børn med Lenny?

Det kan da ikke udelukkes, meeen jeg er kun 21 år, så rolig!

 

Hvad er det bedste ved Lenny?

Hans omsorg over for mig og Bent. Han rummer rigtig meget kærlighed og passer virkelig på de få, han har nært. OG at han kan lave mad – jeg er virkelig dårlig i et køkken, så det er perfekt, jeg har fundet en mand, der kan, haha.

 

Hvad er det værste ved Lenny?

Hans temperament. Det er nok manden med den korteste lunte i verdenshistorien – men heldigvis er han også hurtig til at blive god igen. OG at han ALTID vil have, at man skal smage hans mad – også selvom man er mæt og egentlig bare synes, at det ser møg klamt ud, haha.

 

Hvad er Lennys dårligste vane?

Det må være, at han ALTID skal have natmad uanset tidspunkt. Han æder konstant, og der er intet, der stopper ham i at lave kartoffelmos og bøffer kl. 1 om natten. OG han har OCD, så han skyller sin næse HVER GANG, han ser en vandhane – så hele tiden haha.

 

Kan du mærke aldersforskellen på 11 år?

JA! Jeg synes tit, at han snakker i tåger om film, musik og begivenheder, fx fordi jeg sjovt nok ikke var født, da hans y-barndomsfilm kom ud, haha. Og når han fx siger; “Det er 17 år siden, at jeg sidst var der” – mig; “Øh, jeg kan ikke huske, hvor jeg var, og hvad jeg lavede for 17 år siden”. MEN det er også det eneste tidspunkt jeg kan mærke, at der altså er en del år imellem os.

 

Har det ændret dit forhold til Lenny, at I er flyttet sammen?

Nej, det synes jeg faktisk ikke. Vi var sammen konstant i forvejen, så der er ikke den store forskel der. Men nu handler små-skænderierne nok bare mere om, hvem der skal vaske tøj og vaske op, haha.

 

Bliver dig og Lenny nogengange uvenner derhjemme?

Ikke decideret uvenner, men vi skændes da som alle andre par. Men efter vi er flyttet sammen har vores skænderier ændret sig.

 

Håber det besvarede nogle af de mange, mange spørgsmål, I har stillet. HUSK AT FØLGE MIG PÅ BLOGLOVIN!!

 

Follow

 

 

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *