Q&A

Q&A PART 2

Affiliate links:   Jakke / HER      Nederdel / HER      Sko / HER      Strømper / HER

 

Hvor gammel er du?

Jeg er 21 år. D. 24 januar 1997 er jeg født.

 

HHar du nogle søskende?

JA! Jeg har en store- og en lille søster – så jeg er det nederen midterbarn, haha. Vores navne starter alle sammen med “Na” og slutter med “a”, og derudover har den ældste det længste navn, og den yngste har det korteste navn. OG vi hedder så: Natascha, Nadja, Naja. Godt mine forældre ikke fik flere børn – så skulle den sidste hedde Naa, hvis det skulle passe ind, haha!

 

Kunne du finde på at få silikone bryster?

Nej! Det kunne jeg ikke sådan som tingene ser ud. Jeg tror ærligt ikke, at det ville klæde mig med et par kæmpe kasser – derudover vil jeg ændre på min krop mere end, hvad jeg kan opnå ved træning.

 

Hvorfor er I ikke særlige tit sammen med Mathias og Trine?

Mathias og Trine render rundt i Århus og Odense, hvor vi ikke kommer over så tit – desværre. Men vi har stadig kontakt med dem.

 

Kunne du finde på at deltage i et andet tv-program?

Det kan ikke udelukkes! Det kommer dog meget an på formatet af programmet. Men jeg udelukker intet.

 

Hvad syntes du om Lenny første gang, du mødte ham?

Jeg brød mig faktisk ikke særlig meget om Lenny i hans første sæson – altså da jeg så ham på skærmen. Synes han var stor og skræmmende (især med alle de tatoveringer), haha. Men så mødte jeg ham i virkeligheden, og der er han altså en del lavere og mindre frygtindgydende end på TV, så det tog lidt af skrækken. Men vi snakkede ikke særlig meget sammen i starten – kun når vi var fulde, og der synes jeg, at han var meget sjov.

 

Hvad er dine yndlings film og serier?

HARRY POTTER!!!!! Det er nok mine all time favorite – de bliver aldrig gamle! Men ellers er jeg helt vild med Forrest GumpIn Time, 17 Again, Sex and the City. Dem kan jeg se igen og igen. Men ellers er jeg også kæmpe fan af pladder romantiske film – er kind of en håbløs romantiker, tihi.

OG mine yndlings serier er: How I Met Your Mother, Friends, Sex and the City, 13 Reasons Why, Gossip Girl, Vampire Diaries.

 

(Seriøst mit yndlings afsnit i How I Met Your Mother! Jeg elsker, når Barney erklærer sin kærlighed til Robin – breathtaking moment)

 

Hvad er dit drømmejob?

Jeg har mange drømmejobs. For eksempel folkeskolelærer, filmproducer, tilrettelægger, blogger osv. Men jeg er faktisk “ligeglad”, hvad jeg ender som, og hvor meget eller lidt jeg kommer til at tjene. Mit krav til min fremtid er bare, at jeg vil stå op hver morgen og være glad. Mit liv er for kort til at hade mit arbejde – det har jeg prøvet, og det smadrer hele min hverdag og dermed også mit humør.

 

Hvad vil du gerne opleve i dit liv?

VERDEN! Se, opleve, rejse, leve. Jeg vil ikke se tilbage på mit liv, når jeg bliver gammel og tænke; “Gid jeg havde gjort det”. Derfor mit motto er:

Jeg vil hellere fortryde noget, jeg HAR gjort end noget, jeg IKKE fik gjort!

 

Hvad synes I? Tænker at det er nemmere at lave en hel Q&A med alle de Lenny spørgsmål, jeg har fået!

 

Follow my blog with Bloglovin

One Comment

  • Anna

    Fedt indlæg er altså nød til at anbefale dig at se pretty little liars det en mega fed serie den kan være lidt uhyggelig og første sæson er ret kedelig i forhold til de næste sæsoner

    Men man bliver hurtigt fanget af den

    Syntes btw det kunne være en god idé at lave spørgsmål om dig og lenny for sig selv med alle de spørgsmål

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *