Q&A

Q&A PART 1

 

HHvad laver du til daglig?

Jeg har et deltidsjob som tjener, og så bruger jeg en del tid på bloggen og min instagram. Det er også her, jeg tjener min penge.

 

Føler du dig kendt?

Nej, det gør jeg faktisk ikke. Jeg har svært ved at sætte mig ind i, at de oplevelser, jeg har haft i Mexico, er blevet vist på TV, og andre dermed også har set dem. –  Når jeg går på gaden med Lenny, og folk spørger efter et billede, så står jeg tit i baggrunden og venter på, at de får taget deres billede med ham, indtil der bliver sagt: “Også dig, Nadja”. Så er jeg altid sådan: “Gud ja, kan I kende mig?”, haha. Tror ikke jeg kommer til at vende mig til det.

 

Hvordan er det at blive genkendt på gaden? Har du haft ubehagelige oplevelser?

Det er super hyggeligt, når jeg har de gode oplevelser (LÆS DEM HER), men til tider er det virkelig ikke sjovt, når folk ikke forstår, at der er grænser, og det faktisk bliver decideret ubehageligt (LÆS HER). Og andre gange vil jeg bare gerne ligne lort med min dags-gamle makeup i Netto og handle mine tømmermændssnack uden underlige blikke, haha.

 

Hvorfor poster du ikke særlig meget med Lenny? Er I gået fra hinanden?

Vi er stadig sammen. Jeg poster ikke særlig meget med Lenny, fordi han aldrig vil have taget billeder med mig, haha. Men jeg får mange beskeder omkring, at I gerne vil have, at jeg poster mere med ham. Så jeg må prøve at lokke ham til et billede.

 

Er Lenny din første rigtige seriøse kæreste?

Nej. Jeg har haft to seriøse kærester før ham. Den første kæreste havde jeg  i 6 år, og den anden i 1 år.

 

Hvad bruger du til at redigerer dine billeder?

Det kan du se lige HER.

 

Hvor høj er du?

Jeg er 172 cm!

 

Har du ingen strækmærker?

Jo, jeg har på min numse. Her kan de ses.

Det var part 1 af min Q&A – skriv endelig spørgsmål til part 2! Hvad synes I?

4 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *