Interior,  Love

Living together

Halløj

 

JA! I læste rigtigt! Lenny og jeg er flyttet sammen. Wuhuu! Vi har fået en dejlig lejlighed i Slagelse, som vi er super glade for. Det er en 80kvm taglejlighed med bjælker i loftet og med massere lys. Det er ikke særlig længe siden, at vi fik tilbudt den, hvor vi sagde ja med det samme, vi så den. Vi har boet her i ca. 1,5 uge nu, men vi mangler stadig lidt inden vi er helt på plads. Bent er selvfølgelig også flyttet og har indtaget sin side af sofaen og sengen, haha.

 

Og med en ny lejlighed, hører IKEA-testen selvfølgelig med. Spoiler-alert; vi klarede den. Den største krise var nok, at Lenny ville have en lyserød sofa, og vi skulle vente 30 min på vores mad, fordi de havde glemt os. Men her kommer good news; ingen lyserød sofa og vi fik vores mad i sidste ende.

 

 

Vi er virkelig glade for endelig at have vores EGET sted. Det er så skønt. Vi har begge boet hjemme hos hver vores forældre det seneste år, så det er rart at have sit eget nu – hvor vi kan få lov til at rode i fred, haha. Når vi kommer helt på plads, tænker jeg at lave en “House Tour” her på bloggen – vil I gerne se vores lejlighed?

 

Follow my blog with Bloglovin

 

xoxo Nadja♥

21 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *