Events

Lately

………………………………..

via GIPHY

Der har været en del stilhed på bloggen her det seneste stykke tid, SÅ derfor tænkte jeg, at jeg ville fortælle, hvad jeg har gået og lavet – just to keep updated! Det har været nogle uger, hvor der er sket en del. Så lad os bare komme igang:

Lenny og jeg har haft 8 måneders dag, så det fik vi fejret – med Philip også, da Simone er ude og rejse. Så passer  vi på ham, mens hun er væk, haha. Normalt fejrer vi ikke månedsdag, men da vi har glemt ALLE vores månedsdage indtil videre, så tænkte vi: why not – og tog på Sticks N Sushi.

 

Affiliate links:     Sweater/ HER

 

Jeg har været med til at optage et nyt Viafree program, som I jo nok har læst: Paradise Hotel Special. Det var super sjovt! Det handler bl.a. bag om kameraerne på hotellet, så hvis du er interesseret i det, så kan du se afsnittet her:

 

…………………………. 

 

Reality Fodbold har der også været. Og hvad er Reality Fodbold? Jo, det er en hold af reality-deltager, der spiller en fodboldkamp mod Holbæks U17 til det formål at skaffe penge til ungdomsarbejdet i den lokale fodboldklub. Det var en super sjov dag, selvom jeg ikke så kampen overhovedet – jeg så primært baren, haha. Efter kampen spiste vi 3-retters menu, hvorefter vi tog i byen, hvor der selvfølgelig var drama – det er jo reality-stjerner, vi snakker, haha. Der blev i hvert fald ringet efter politiet med en falsk anklage – så vidt jeg ved. Drama, drama, drama!                    Mathias har iøvrigt lagt en youtube-video ud fra dagen – se en HER!

 

 

Så har Lenny og jeg været til damefrokost i Sønderborg, og samme aften videre til Crazy Daisy i Vejen, hvor Lenny havde sit første spillejob. Her stod jeg trofast og filmede hele seancen, haha.

Ellers har jeg været til møder, møder og møder samt fødselsdage. Men nu skal jeg nok få mere tid til at lave flere indlæg på bloggen, for jeg har ødelagt min hals, så jeg har nok godt at noget ro (LÆS: sidde i sofaen og skrive blogindlæg og poste instagram throwbacks, haha) – God dag derude!

Follow

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *