Guides

Healthy hair please

Jeg spurgte jer til råds tidligere på instagram omkring hår tips. Mit hår er fuldstændig smadret og virkelig blevet tyndt efter, at jeg har haft extensions i. Det er tyndslidt ved spidserne, så jeg vil så gerne have længere og tykkere hår. Den sidste måned, jeg havde extensions i, begyndte jeg at tage nogle kosttilskud, som jeg også viste på min story. Den ene hedder Hairgro og den anden hedder Arcon Tisane Plus. I kan finde dem her:

 

Affiliate links:      HER                               HER                           Kan købes i Matas

 

Jeg synes selv, at jeg har kunne mærke forskel med ovenstående kosttilskud – men måske er det bare noget, jeg bilder mig ind, haha. Men jeg synes mit hår er begyndt at vokse hurtigere – selvom jeg har hørt, at man skal spise dem i 3 måneder, før man ser resultater, hmm? Og som noget nyt er jeg også begyndt spise Beauty Bear Vitamins – Hair Vitamins. Det er vingummier, der smager af solbær, og jeg har virkelig hørt meget godt om dem, så jeg krydser fingre. Jeg skal selvfølgelig nok komme med en update senere hen.

Der er mange, der spurgte om, jeg ikke kunne dele nogle af de hår tips, jeg har fået på instagram – så her kommer der lidt:

 

“Multivitaminpille – hvis du ikke har din krops “base” i balance, vil kosttilskuddet gå ind og opfylde din krops behov først – istedet for at virke primært på håret.”

 

“Kokosolie i håret en gang om ugen. Sov med det hele natten. Dit hår ser super lækkert ud bagefter og med tiden vil det blive sundere – godt med næring.”

 

“Biotin er the shit!”

 

“Prøv Sachajuan Thickening shampoo og balsam! Mit hår har været SÅ slidt og ødelagt, men det har virkelig hjulpet at bruge de to ting sammen med hårkur ugenligt.”

 

“Olie i håret hver morgen og aften!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *