Guides

Guide: Edit your pictures

Der er efterhånden en hel del, der har spurgt mig, hvordan jeg redigerer min billeder på min instagram. Jeg redigerer mine billeder ret meget, som I kan se på mit før/efter billedet øverst. Dog redigerer jeg aldrig på min figur, strækmærker, ar osv. – kun lys, farver, kontraster og skarphed. Men der giver jeg den til gengæld også gas, haha. Så her har jeg udformet en lille guide til jer, der er interesserede. Enjoy!

 

PS Express       /        Whitagram

Jeg bruger de to ovenstående apps til at redigerer mine billeder, og jeg starter altid med at bruge Whitagram. Her bruger jeg funktionen Hvidere til at fjerne det gullige i baggrunden. Man bruger bare fingeren til at “tegne” det hvidere der, hvor man ønsker. Jeg bruger kun funktionen til baggrunden.

Derefter gemmer jeg billedet og går videre til PS Express, hvor jeg bruger effekten Hvid til ca. 50 (afhænger af billedet – men aldrig under 50), og Fremhævninger til ca. 10-20 (afhænger igen af billedet). Og hvis billedet stadig er for varmt (læs: gulligt) til min smag, så skruer jeg Temperatur” ca. til -5.

 

Også tilføjer jeg lidt skarphed inde på selve instagrams app. Men det er egentlig det! Jeg håber, at I kan drage nytte af min lille guide her – den er i hvert blevet efterspurgt meget.

xoxo Nadja ♥

Follow my blog with Bloglovin

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *