Me

Bad angels

Kender I ovenstående? Det gør jeg. Især nu, hvor jeg har lavet et par videoer til Youtube og medvirket i et TV-program. Jeg har set mig selv fra SÅ mange andre vinkler end, hvad jeg har prøvet før. Ja, jeg kan da stå og dreje lidt rundt i spejlet, men det er også begrænset, hvor meget jeg kan se ud af øjenkrogen – også uden at ligne en komplet idiot, haha. Men det er bare umuligt at se HELE mig.

Video er bare MEGET anderledes end billeder. Mine billeder på instagram er altid i den bedste vinkel af det, jeg lige kunne præstere den pågældende dag. Hvorimod mine Youtube videoer og TV medvirken indeholder alle mine mindre heldige vinkler. Det synes jeg er virkelig grænseoverskridende på en måde. Ikke fordi at jeg synes, at nogen af mine vinkler er super grimme – bare at det er uvant for MIG at se min mimik, når jeg snakker både forfra og fra siden. Jeg har en tendens til at trække hovedet tilbage, når jeg snakker, så jeg får verdens største dobbelthage, og det er jeg blevet virkelig bevidst om – samtidig med andre ting.

Alt i alt synes jeg, at det er virkelig grænseoverskridende at sætte sig sådan til skue, som jeg jo gør på Youtube og i et TV-program. MEN jeg har altid elsket at klippe videoer og filme, så det er heller ikke noget, der skal sætte en stopper for mig – mere. Jeg har i mange år været meget tilbageholdende med mine interesser pga. at jeg netop synes, at det er grænseoverskridende og flovt på en måde. Men livet er for kort til ikke at gøre, hvad man vil! Også må dem, der ikke bryder sig om min dobbelthage, mimik eller mig lade være med at subscribe på Youtube, for jeg gider ikke gå over være flov eller holde mig tilbage fra mine interesser længere! Så nu får I lige en nogle af mine dårlige vinkler med på vejen. GOD TORSDAG!

 

 

 

2 Comments

 • Pernille

  Du er så sej! Bliv ved med at gøre, hvad der gør dig glad. Haters gonna hate, lad dem bare, du er bedre end det.
  Btw, så de vinkler, du ikke selv bryder dig for meget om, er så flotte og med til at gøre dig mere menneskelig og nede på jorden, folk kan bedre relaterer til en, der ikke stræber efter det perfekte billede hver gang.
  Du gør det godt!
  Knus en der bare kan se sig selv i dig, og synes du er virkelig nice!

 • Marie

  Jeg kender selv til dobbelthage-“problemet”. Lige pludselig gik det bare op for mig, at jeg har den. Men jeg synes slet ikke man lægger mærke til det ved dig! Du skinner bare igennem af selvtillid og glæde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *