Me

10 things about me

1. Da jeg var yngre HADEDE jeg mit høje, underlige grin, men nu har jeg det helt fint med det, haha.

2. Jeg er virkelig genert, men samtidig bryder jeg mig ikke om, at der er for stille omkring mig, hvilket alt for ofte ender ud i, at jeg får snakket ekstremt meget om ekstremt ingenting (som så resulterer i at folk synes, at jeg er underlig og ikke har et filter).

3. Jeg er ekstremt klodset! Og med et deltids tjener job får jeg smadret en del glas, går ind i parasoller og snubler, når jeg tager bestillinger.

4. Jeg er enormt følsom og tænker længe over ting.

5. Jeg har en lille elefant tatovering på anklen. Jeg besvimede, da den blev lavet – og det tog altså kun 5 minutter at lave.

6. Jeg bliver utilpas, hvis andre i mit selskab er kede af det eller i dårligt humør, hvilket oftest ender i at jeg bliver klassens klovn for at få stemningen og humøret op.

7. Jeg ELSKER smør – sådan virkelig! Også selvom mange synes at det er klamt.

8. Jeg er ikke særlig fotogen – det tager omtrent 50 billeder før at jeg får det helt rette billede uden dobbelthage eller lukkede øjne (forestil dig lige, hvordan min kamerarulle ser ud).

9. Jeg er virkelig utålmodig, og hvis jeg får en idé, så skal det ske NU, hvilket resulterer i at jeg for ofte har gang i 100 ting.

10. Jeg bloggede, da jeg gik i 8.-9. klasse. Bloggen handlede om mit spændende (læs: helt almindelige) folkeskoleliv og indeholdte tonsvis af billeder af mig med mit hjemmefarvede mørkebrune hår a la nedenstående billede.

Det var 10 ting om mig. Hvis I vil vide lidt mere om mig, så tryk HER. Hvad synes I? ♥

18 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *